www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

20 juni 2008

Vier dagen kermis in Berkel-Enschot

Kermis van 21 tot en met 24 juni op het Wilhelminaplantsoen

Het Wilhelminaplantsoen in Berkel-Enschot is van 21 tot en met 24 juni het decor van twintig kermisattracties. De attracties zijn iedere dag geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur. Ook dit jaar is er speciale aandacht voor 65-plussers en kinderen.

65-plussers in het middelpunt - Maandagmiddag 23 juni, van 14.00 uur tot 16.00 uur, staat helemaal in het teken van de 65-plussers. Zij worden deze middag extra in het zonnetje gezet door middel van een aangepaste programmering. Alle exploitanten hebben hieraan hun medewerking verleend. Zo krijgen de ouderen een gratis consumptiebon en worden er heerlijke borrelhapjes verstrekt. Bij het café 'Het Raadhuis', aan de Raadhuisstraat, wordt door 'de Nieuwe Koninklijke Harmonie' een optreden gegeven. 65-plussers kunnen in het café een drankje bestellen tegen een gereduceerde prijs. Een consumptie kost dan slechts €1,70. Bij de afsluiting van deze ouderenmiddag is er een loterij.

Een show van de Vrolijke Kabouters op dinsdagavond - Op dinsdagavond 24 juni staan de kinderen centraal. De Vrolijke kabouters geven een gezellige show. Ouders en kinderen zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom op het Wilhelminaplantsoen

Bericht, overgenomen met officiële toestemming: Gemeente Tilburg
.

Terug