www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

21 juni 2008

Lekker bijprasten op het Zomerfeest

18 juni - EVERDINGEN - Oranjevereniging Everdingen houdt van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 juni op het veld aan de Graaf Florisstraat in Everdingen het jaarlijkse Zomerfeest. Vanaf woensdag 15.00 uur kunnen jong en oud weer genieten op de kermis. Lekker botsen in de botsauto's, een rondje maken in de draaimolen en prijzen winnen in de schiettent.

Op vrijdagavond gaan de barbecues aan voor een lekker stukje vlees en kan iedereen onder het genot van een drankje weer eens bijpraten. Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur wordt de vrijmarkt gehouden. Enthousiaste verkopers kunnen hier hun overtollige spulletjes kwijt. Aan verkopers die niet lid zijn van de Oranjevereniging wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro. Voor de jeugd is er een springkussen, waarvan na de vrijmarkt volop gebruik kan worden gemaakt. Tijdens het Zomerfeest kan weer een keuze worden gemaakt uit een selectie foto's, die tijdens de vele activiteiten van Oranjevereniging Everdingen zijn gemaakt.

De uitslag van de 'Foto van het jaar' verkiezing is tijdens de playbackshow op zaterdag 20 september. De prijs wordt dan overhandigd door Leny Bunnik, ereburger van het jaar 2008.

Bericht, overgenomen met officiŽle toestemming: www.kliknieuws.nl
.

Terug