www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

25 juni 2008

Tevredenheid over geslaagde braderie en kermis Ossendrecht

door Wil de Jong. zondag 22 juni 2008 - OSSENDRECHT - Ondernemersvereniging Ossendrecht (OVO), toonde zich gisteren tevreden over het verloop van de braderie in Ossendrecht.

De laatste jaren was de belangstelling voor de braderie en de kermis matig, maar gisteren was er aanzienlijk meer volk op de been in de Ossendrechtse straten dan in voorgaande jaren. Vooraf waren de mensen van OVO bevreesd dat de aangekondigde buien het evenement zouden verpesten maar tot aan het eind van de middag bleef het droog.

OVO had er voor gezorgd dat in de Ossendrechtse dorpskern meer dan honderd kramen aanwezig waren. Ook de Ossendrechtse verenigingen waaronder dweilband Weinig Ossum, de EHBO en 't Loopke, lieten zich niet onbetuigd. In een aantal stands promootten ze hun club en probeerden ze hun clubkas te spekken door de verkoop van ondermeer lootjes.

De kermis op het cichoreiplein zag er aantrekkelijk uit, met als grote trekpleisters de catwalk en de autoscooter. Het liefst zou OVO zien dat de kermis op het marktplein zou worden gehouden, zodat de braderie en de kermis meer een geheel zijn. Dat behoort niet tot de mogelijkheden omdat op het plein een aantal obstakels staat. Hierdoor is er geen ruimte voor grote attracties.

Tegen 18.00 uur begonnen de meeste kooplui hun waar weer in te pakken, met een redelijk tevreden gevoel over de zaken die ze in Ossendrecht hadden gedaan

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming BN/De Stem
.

Terug