www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

27 juni 2008

100 Keer in de achtbaan voor Kika

Biddinghuizen 25 juni 2008 - Op zaterdag 5 juli gaan 6 dappere rijders maarliefst 100 keer achter elkaar in de achtbaan Robin Hood van Walibi World. Met deze Coaster Challenge wordt er geld ingezameld voor KiKa. De achtbaanhelden die de uitdaging aan gaan, verleggen ook hun eigen grens. Het grootste deel van de rijders heeft zelf een lichamelijke beperking.

Met deze Coaster Challenge wordt er geld ingezameld voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Deze organisatie werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Deze centra voeren onderzoeken uit specifiek gericht om kinderkanker te genezen en 'vriendelijker' te behandelen.

Spetterende optredens - De dappere rijders staan er tijdens de Rollercoaster Challenge niet alleen voor. Een aantal artiesten verzorgen optredens om de rijders aan te moedigen. Naast de optredens van Maaike, Tessa, Henry (So You Wannabe a Popstar) en Floortje Smit zal ook Melody Klaver bij deze actie de uitdaging niet uit de weg gaan.

Strijd mee - Iedereen kan een bijdrage leveren aan deze actie. Dit kan door donateur te worden. Hierbij wordt niet alleen KiKa ondersteund, maar donateurs kunnen zelf kans maken om mee te rijden in de achtbaan. Kijk voor meer informatie over deze actie en om donateur te worden op www.rollerpark.nl.

Bron, Persbericht : Walibi World
.

Terug