www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

29 juni 2008

Zomerfestijn en kermis in Lage Zwaluwe

LAGE ZWALUWE - Muziekvereniging Alliance houdt dit weekend het jaarlijkse Zomerfestijn.

Onderdeel van de festiviteiten zijn een rommelmarkt, braderie en een levendtafelvoetbalkampioenschap. Daarnaast is het ook kermis, van vandaag tot en met zondag. De attracties staan opgesteld in de Pastoor van Hooydonklaan.

Morgen om 10.00 uur opent Alliance-voorzitter Jan van Buuren het Zomerfestijn, dat plaatsvindt op de Olmhof en Koning Gustaaf Adolfstraat, waarna het opleidingsorkest een optreden verzorgt en de braderie en rommelmarkt van start gaan.

Van 10.30 tot 12.30 uur is er op het veldje langs de Olmhof een paardenvoetbalwedstrijd van Hoeve Landzicht. Tussen 14.00 en 16.00 uur komt goochelaar Magic E zijn kunsten vertonen en tijdens de braderie laten diverse Zwaluwse verenigingen zien wat ze zoal doen, waaronder scouting Zwalaho. Verschillende muziekgezelschappen zorgen de hele dag door voor de nodige muzikale aankleding. Om 17.00 uur sluiten de braderie en de rommelmarkt.

Om 13.00 uur gaat het levendtafelvoetbalkampioenschap voor jeugd- en vrouwenteams van start. Vanaf 18.00 uur is het de beurt aan de mannen- en de mixteams. Inschrijven voor dit toernooi is niet meer mogelijk.

Vanaf 21.00 uur is er een disco met dj Bert-Jan Kavelaars.

Zondag sluit Alliance het Zomerfestijn af met een concert. Vanaf 14.00 uur is treden de percussiegroep, de drumband en het harmonieorkest op bij het terras van Candlelight.

Bij slecht weer wordt dot optreden verplaatst naar de zaal van gemeenschapshuis Den Domp. Huizen - Huizen voelt er niet voor om de kermis van de Oude Haven te verhuizen naar de Naarderstraat.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : BN/De Stem
.

Terug