www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

1 Juli 2008

Kermis Zevenaar vanaf 4 juli

Het is weer zover! Van vrijdag 4 t/m dinsdag 8 juli 2008 staat de jaarlijkse kermis op het terrein aan de Oude Doesburgseweg. Ook dit jaar zijn er weer vele, mooie en spannende attracties. Ook zijn er een aantal activiteiten rondom de kermis georganiseerd.

Het groot vermaak zorgt voor veel spektakel met de Around the World, Number One, Eclipse, en de Break-Dance.

Daarnaast is er een aanbod voor het hele gezin met het Spookhuis en Bugs & Bees. En natuurlijk ontbreekt de autoscooter niet! De kleintjes onder ons kunnen zich vermaken in de draaimolen, de Captain Hook’s Droomreis en de Mini racing cars.

Houdt u van een spelletje? Dan kunt u zich verheugen op de Bussensport, Lucky Duck, Lijntrekspel, Grijpautomaten, Fotoschietsalon, Pusher, Balco-Rooter, Skee-ball en Apollo Jackpot.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, u kunt volop eten en snoepen op de kermis. Er is snoepgoed te koop bij de suikerwerkkraam. Ook de oliebollenkraam en de suikerspin- en popcornkraam hebben weer een plek gekregen. Verder is er ook nog patat, paling, ijs en milkshake.

Programma:

Vrijdag 4 juli 2008 wordt de kermis rond 18.00 uur met enig spektakel geopend door wethouder Anja van Norel. Hoe dit zal gaan zult u met eigen ogen moeten gaan zien! Voor de opening is er het digitale Kick-point Fun & Football Event van 17.00 tot 20.00 uur.

Maandag 7 juli 2008 is de traditionele kermisloterij met ook dit jaar weer vele mooie prijzen. Een mountain Bike t.w.v. € 650,-, een LCD televisie t.w.v.€ 600,-, radio/CD speler t.w.v.€ 280,- en een sport-Outfit t.w.v. € 175,-. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Pelgrom Fietsplus, Schepers Electro, HOBO-HIFI en Intersport Luising uit Zevenaar. Koopt u een kaartje voor een kermisattractie, dan krijgt u een lot voor de kermisloterij. Om mee te dingen naar de prijzen, moet u het controlestrookje van uw lot tussen 18.00 en 20.00 uur op maandagavond in de bus bij de draaimolen deponeren. Het andere gedeelte van uw lot bewaart u zelf. De trekking is maandag 7 juli 2008 om 20.30 uur op het kermisterrein.

Dinsdag 8 juli 2008 zal de kermis worden afgesloten met een spectaculair vuurwerk om 23.00 uur.

Veel kermisplezier!

Bron, overgenomen met officiële toestemming : Gemeente Zevenaar
.

Terug