www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

4 juli 2008

Zon schijnt over Veerse kermis

RAAMSDONKSVEER - Twee oma's scharrelen met één kleinkind over de kermis in Raamsdonksveer.

Om beurten stoppen ze het kleine meisje in het wandelwagentje een kermisspeelgoedje toe. "We gaan zogenaamd voor haar", lachen ze, "maar we vinden het vooral zelf leuk. Lekker kermis vieren."

De kermis in Raamsdonksveer, gisteren was alweer de laatste dag, had dit jaar niet te klagen over het weer. Vorig jaar was dat wel anders: toen viel het met bakken uit de lucht.

Kermisexploitant Pascal van Dongen van de Miami Trip is dan ook meer dan tevreden. "Super. Het was perfect weer. Nou moet ik zeggen dat het hier in Raamsdonksveer altijd goed loopt, maar dit jaar was nog beter dan anders. En het is altijd gezellig hè, hier in Brabant. Erg vriendelijke mensen."

Met dat laatste is Xander Jonker, die bij ballengooitent American Skeeball staat, het helemaal eens. "Dit is een leuke kermis. Wij komen hier nu voor het derde jaar en de sfeer is altijd goed."

Maar met de verdienste had het toch wel wat beter gekund, zegt hij, ondanks het mooie weer. "Overdag was het lekker druk, maar 's avonds was het te rustig." Het blijft natuurlijk gissen, maar Jonker denkt dat de Veerse kermis op zaterdagavond concurrentie heeft gehad van de Top 100 in Made en op zondagavond van het EK voetbal. "Oranje lag er wel uit, maar dit is een echt voetbaldorp. Ze willen toch de finale zien."

Bron : overgenomen met officiële toestemming BN/De Stem
.

Terug