www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

6 juli 2008

Kermis in Nuenen van 11 tot en met 15 juli

De kermis komt naar Nuenen. De kermis wordt rondom het park geplaatst en draait vanaf vrijdagmiddag 11 juli tot en met dinsdag 15 juli. De drie Nuenense gilden, het St. Catharinagilde, Nuenen-Boord, het St. Annagilde Nuenen-dorp en de Antoniusschutterij Eeneind-Opwetten, komen vergezeld van Brassband De Vooruitgang op zaterdagavond traditiegetrouw bij loco-burgemeester drs. J.M. Ebberink officieel 'de kermis aanzeggen'. Wij nodigen u uit deze gebeurtenis te volgen bij het gemeentehuis aan de Papenvoort om 19.00 uur. Daarna wordt een rondgang over de kermis gemaakt.

Het programma voor zaterdag 12 juli a.s. is als volgt:

18.45 uur: vertrek van het St.Annagilde, de Antoniusschutterij, het St.Catharinagilde en Brassband De Vooruitgang vanaf café Schafrath naar de voorzijde van het gemeentehuis aan de Papenvoort;

19.00 uur: Officiële aanzegging van de kermis 2008 aan loco-burgemeester door de Hoofdman van de Antoniusschutterij Eeneind-Opwetten en het brengen van de vendelgroet; - toespraak door loco-burgemeester drs. J.M. Ebberink; - muzikaal intermezzo door Brassband De Vooruitgang.

19.30 uur: vertrek voor de rondgang over de kermis waar een drankje gedronken wordt in volgorde op het terras van eetcafé Comigo, eetcafé Zinn en café De Zwaan in het centrum van Nuenen.

Kermisprogramma:

Vrijdag 11 juli: Kermis open: 14.30 uur

14.30 tot 16.30 uur: GRATIS kermisvieren voor dorpsgenoten met een verstandelijke en/ of lichamelijke handicap.

19.00 uur: Brengen “de vrolijke kabouters” (look a like’s van Kwebbel en Plop) een bezoek aan de kermis en gaan graag met de kinderen op de foto. Als je verkleed komt al prinses of kabouter of ander typetje dan maak je kans op een prijs.

Zaterdag 12 juli: Kermis open: 13.30 uur

19.00 uur: Officiële aanzegging van de kermis door de gilden aan de loco-burgemeester bij het gemeentehuis aan de Papenvoort. Gevolgd door een rondgang over de kermis, onder de muzikale begeleiding van Brassband “De Vooruitgang”

Zondag 13 juli: Kermis open: 13.30 uur

Maandag 14 juli: Kermis open: 13.30 uur

14.00 tot 16.00 uur: Een GRATIS kop koffie en een portie poffertjes voor dorpsgenoten van 65 jaar en ouder. U bent welkom bij de poffertjeskraam tegenover het klooster.

19.00 uur: “Clown Desalles” bezoekt de kermis en vermaakt groot en klein.

20.00 uur: Koert-Jan de Bruijn (Dennis uit GTST) bezoekt de kermis om kennis te maken met zijn Nuenense fans.

Dinsdag 15 juli: Kermis open: 13.30 uur

14.00 - 16.00 uur: Ontvangst van de Poolse kinderen

19.00 uur: Ook deze avond is “Clown Desalles” weer present en vermaakt groot en klein.

20.00 uur: Dennis uit de gouden kooi, is op de kermis om kennis te maken met de Nuenense fans.

Bron, overgenomen met officiële toestemming: Gemeente Nuenen
.

Terug