www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

6 juli 2008

Regen verpest Zuukerfeest niet

ZUUK - Het Zuukerfeest had zaterdag het weer niet mee, maar ondanks de regen was het een gezellig feest. In het weiland tegenover de Zuukerschool was het feestterrein opgesteld, met een grote tent waar gesjoeld en gedronken kon worden, een kleine kermis, een springkussen en een pannakooi.

Daarin leek het wel modderworstelen, maar de jeugd had het prima naar de zin.

Ook de dertien deelnemende teams aan de vierkamp werden niet belemmerd door de regen. Vol overgave gooiden ze zich in de strijd. Renť Pannekoek, voorzitter van de feestcommissie: "Het is gewoon weer een gezellig feest. Zuukenaren en de oud-Zuukenaren kijken er het hele jaar naar uit om dit samen te vieren. En de rommelmarkt op het schoolplein is een leuke aanvulling."

De genoemde rommelmarkt werd gehouden om geld in te zamelen. Volgend jaar bestaat de school 125 jaar en er is geld nodig om alle festiviteiten die men wil houden, te bekostigen. Marjan Groen, een van de leden van de jubileumcommisse: "Er komen allerlei festiviteiten, een reŁnie, en een jubileumboek, en dat kost natuurlijk het nodige."

Over de verkoop op de rommelmarkt is ze tevreden: " Er zijn veel bezoekers geweest. We hadden ook heel veel spullen, door de Zuukenaren samen ingebracht, en we hebben veel verkocht. De hele gemeenschap is bij dit feest en de rommelmarkt betrokken."

Kevin Tiemens (12) en Jeroen- Marc Velders (11) vinden het allemaal prachtig. "We vinden het leuk om spullen te verkopen. Maar hebben ook geholpen met het opbouwen en we hebben best al veel geld verdiend!"

Tussen de kramen door lopen twee in het roze geklede meidjes, onder een roze paraplu. Ze hebben beiden wat geld gekregen en overleggen of ze er wat voor zullen kopen of dat ze in de draaimolen zullen gaan; een moeilijke keuze.

Aan het einde van de middag verzorgde Dennis Wiltink een gezellig optreden, met grote Nederlandstalige hits. 's Avonds was het de beurt aan de band Back 4more. Vanavond is er voor de senioren nog een programma, verzorgd door Tonnie Benoit Produkties. Het wordt een programma met muziek, zang, een lach, maar bovenal: een hoge inzet.

Na deze activiteit moeten de Zuukenaren het weer even doen met de herinneringen. Nu is het uitzien naar de volgende editie en naar de festiviteiten rond het jubileum van de school.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming: De Stentor
.

Terug