www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

9 juli 2008

Rijzend aantal Duitse bezoekers in Toverland!

De grens bij Venlo vervaagt ……..steeds meer Duitse gasten weten de weg naar Attractiepark Toverland te vinden. En ook de Duitse pretparkfans spreken hun waardering uit voor het onderscheidende attractieaanbod door het Sevenumse park een innovatieprijs te geven.

Troy-effect - De investering van de houten achtbaan Troy heeft haar sporen achtergelaten voor Toverland. Zowel de groei qua bezoekersaantallen als het feit dat het park zich weer stevig op de spreekwoordelijke attractiekaart heeft gezet. Een jaar na opening van de houten achtbaan Troy, mag Attractiepark Toverland ook in Duitsland een prijs voor deze ‘Woody’ in ontvangst nemen. De lezers van Kermis en Park magazine hebben het paradepaard(je) van Toverland uitgeroepen tot ‘Beste nieuwe attractie 2007’.

Uitreiking Award - Op maandag 7 juli mocht Lian Lempens, marketingmanager Attractiepark Toverland, hoogstpersoonlijk de Award van Tatjana Friedrich, hoofdredactrice Kermis en Park magazine, in ontvangst nemen. ‘Deze Award bevestigt nogmaals de koers die Toverland heeft uitgezet middels de exploitatie van de stoere houten achtbaan; Troy is een échte internationale publiekstrekker! Het effect is nog steeds duidelijk merkbaar in de stijging van de bezoekersaantallen’, aldus Lempens, die de trofee glimlachend in ontvangst nam.

Wisselwerking - Naast het Troy-effect begint ook in Duitsland de uniciteit van het concept ‘jaarrond geopend en weersonafhankelijk’ steeds verder door te dringen. Deze positionering van Attractiepark Toverland in de Duitse markt zorgt dan ook steeds vaker voor een wisselwerking. Ten eerste is de Award uiteraard een kroon op het werk voor Toverland, maar daarnaast worden er ook nog andere deuren geopend. Voor de zomer 2008 zijn Attractiepark Toverland en Krefeld Zoo een samenwerking aangegaan. Beide partijen zien de kansen die er komen door de krachten te bundelen en daarmee elkaars concepten nog meer te versterken.

Bron : Persbericht Toverland
.

Terug