www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

13 juli 2008

Opening kermis

Foto Travers

HELMOND - De kermis komt weer naar de stad. Van vrijdag 11 tot en met donderdag 17 juli staat de Helmondse binnenstad in het teken van de zomerkermis. De tijd van draaimolens, oliebollen en achtbanen breekt weer aan.

Er worden ruim 60 attracties opgesteld. Zo vormt een reuzenrad het uitkijkpunt. Spookhuis Thriller moet bezoekers de stuipen op het lijf jagen en de Speed Booster en de Eclipse moeten voor de nodige adrenaline zorgen. Ook de Bungee-hit is er voor de thrillseekers. Verder zijn er diverse eetzaken en is er kindervermaak. Ook is er een trampoline opgesteld en zijn er een familie-achtbaan en scooters. De toegangsprijs voor kinderzaken bedraagt een euro. Voor andere attracties twee euro, uitzonderingen daargelaten. Dinsdag 8 juli vindt er tussen 22.30 en 23.00 uur een vuurwerkshow op de Markt plaats. Dit is voorafgaand aan Omroep Brabant Live, waar diverse artiesten optreden.

De Helmondse zomerkermis wordt vrijdag 11 juli officieel geopend om 18.00 uur door wethouder Houthooft. Dit gebeurt op een podium op de kop van de Markt en de Veestraat. Voorafgaand kunnen er van 17.00 tot 18.00 uur vier gratis ritten worden gemaakt in vermaakzaken of vier gratis ritten in de kinderzaken. De bonnen hiervoor zijn te vinden op de speciale kaart die deze week samen met Traverse wordt verspreid in Helmond. Ook is er in samenwerking met PLUS supermarkten een loterij, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Bij de bonnen in Weekkrant Traverse zit ook een lot voor de loterij. …ťn lot kan worden ingeleverd (in de bus bij de opening) en een andere kunnen belangstellenden zelf houden. Omroep Brabant Radio biedt allerlei informatie over alles wat met de kermis te maken heeft. De Helmondse zomerkermis is te vinden op de Markt, Ameidewal, Watermolenwal en het Speelhuisplein.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : De Weekkrant
.

Terug