www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

13 juli 2008

Kermis in de stad

Foto Groot Eindhoven

EINDHOVEN - De kermis komt weer naar de stad. Van 1 tot en met 6 augustus slaat Pak Hilaria de tenten op aan de Kennedylaan in Eindhoven. Letterlijk, want naast de kermisattracties wordt Park Hilaria dit jaar aangevuld met een heus circus.

Voor het zevende jaar kunnen kermisliefhebbers terecht aan de Kennedylaan. "We mikken dit jaar ook op ander publiek. Vandaar dat we Cirque Bouffon gevraagd hebben om Park Hilaria aan te vullen. Hopelijk komen nu ook mensen die houden van spectaculair circus aan hun trekken", laat Erik Boselie, van organisator CityDynamiek weten.

Lezers van Groot Eindhoven maken kans op vrijkaarten voor de circusvoorstelling op maandag 4 augustus om 17.00 uur. Wie het antwoord weet op de vraag: 'Wie is de oprichter van Cirque Bouffon? ' maakt kans op de vrijkaarten. Stuur uw oplossing met vermelding van naam en telefoonnummer vůůr woensdag 23 juli naar: redactie.grooteindhoven@whm.wegener.nl Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de verschillende VVV-kantoren. Tot en met 31 juli ontvangt u 1 euro korting per gekocht kaartje.

Bron, overgenomen met officiŽle toestemming : De Weekkrant
.

Terug