www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

15 juli 2008

Surf-simulator op Tilburgse kermis !

Afgelopen dagen is er de nodige beroering geweest rondom de komst van het Europarad i.p.v. Wheel of Excellence. Maar er zijn inmiddels meer wijzingen bekend geworden en één ervan is de toevoeging van de Surf-simulator van exploitant Knubben Amusement. Deze exploitant zou met 'feestartikelen' op de Tilburgse Kermis een plaats innemen op het Besterdplein. In plaats van 'feestartikelen' komt nu een surf-simulator van dezelfde exploitant op het Ns-plein te staan. De attractie wordt omschreven als "Hier staat men op een surfplank die alle kanten uit beweegt. Bij het vallen kan men zich niet bezeren. De plank is gemonteerd boven een open luchtkussen dus het publiek kan ook genieten van de kunsten- en stuntelaars op de plank". Dus (kijk)plezier verzekert.

De Wildwaterbaan 'Pirate River' komt niet naar Tilburg. Pirate River wordt vervangen door de wildwaterbaan 'River Rafting'.

Kinderattractie 'Captain Hook' zal ook niet verschijnen op de Tilburgse kermis. In plaats daarvan zal de attractie 'Fire Fighters' van exploitant Scheffers verschijnen.

Ook 'Catch the Wave' van exploitant Snoeren zal niet verchijnen. Deze plaats wordt ingenomen door een andere nog niet bekende attractie.

De Dominator van exploitant Otten zal na eerdere afmeldingen op kermissen elders zijn premiere gaan beleven in Tilburg.

Bron : www.kermisvantoen.nl

én Team Tilburgse Kermis Kermis Tilburg
.

Terug