www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

19 juli 2008

Helmond is en blijft een echte kermisstad

<

17 juli 2008 - Groots, gevarieerd en aantrekkelijke prijzen bij start Tilburgse Kermis 2008

Optreden zanger Wesley tijdens openingsavond Tilburgse Kermis

Tijdens de openingsavond van de Tilburgse Kermis hanteren de kermisexploitanten, in overleg met de kermisbonden, lagere tarieven. De lagere tarieven zijn ook vooral bedoeld voor mensen die aan het kermisterrein wonen. Wethouder Joost Möller (evenementen) : " Zonder de steun van al deze mensen kan er geen groot evenement als de kermis plaatsvinden. Dan is het prettig als de omwonenden op de eerste avond voor gereduceerde prijzen een kijkje kunnen nemen op de kermis."

Aftrap kermis - Aanstaande vrijdag wordt de binnenstad van Tilburg omgetoverd in een gigantisch pretpark. Groots en gevarieerd. Dit motto is absoluut van toepassing op de Tilburgse Kermis 2008. Nog meer attracties en een nog gevarieerder aanbod. De Tilburgse Kermis wordt vrijdag 18 juli om 19.30 uur officieel geopend bij het Variétédorp aan de Spoorlaan. Kermiswethouder Joost Möller en Burgemeester Ruud Vreeman geven samen het startsein voor de kermis.

Mini concert Wesley - Vrijdag 18 juli geeft Wesley aansluitend een spetterend miniconcert bij het Variétédorp. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Openingstijden kermis - De kermis begint om 12.00 uur. Alleen op de zondagen opent de kermis om 13.00 uur. De kermis duurt alle dagen tot 01.00 uur, met uitzondering van de laatste zondag. Dan sluit de kermis om 23.00 uur. Bijna elke dag heeft een thema.

Oproep kindermiddag - Op woensdag 23 juli start om 14.00 uur de kindermiddag bij het Variétédorp. Het thema voor dit jaar is jungle. Kinderen die verkleed gaan binnen dit thema kunnen meedoen aan een modeshow op een echte catwalk. Zij maken kans op een van de vele leuke prijzen. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf 13.30 uur bij het Variétédorp. De prijsuitreiking is om 15.00 uur. De eerste prijs is een familieabonnement op attractiepark Bobbejaanlaand, de tweede prijs is een dagkaart van attractiepark Bobbejaanland voor maximaal 4 personen en de derde prijs is een junglepakket. Na de modeshow vindt er een variétéshow plaats voor kinderen.

Ga je mee naar de kermis? - Dit jaar verschijnt voor het eerst een kermisblokboekje speciaal voor kinderen tot 4 jaar. Aan de hand van mooie kleurrijke plaatjes wordt de kermis een ware ontdekkingsreis voor jong en oud. Het blokboekje is te koop bij de VVV en diverse boekhandels voor maar € 4,95.

Bron Persbericht : Gemeente Tilburg

Terug