www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

22 juli 2008

Eerste kermisavond goed verlopen

19 juli 2008 - De Tilburgse kermis 2008 is vrijdagavond 18 juli druk en gezellig van start gegaan. Burgemeester Ruud Vreeman en kermiswethouder Joost Mller openden samen met magir Celcius de 439e editie van het kermisevenement. Vervolgens werd het aanwezige publiek getrakteerd op een miniconcert van de Tilburgse volkszanger Wesley.

Om 19.30 uur konden kermisliefhebbers hun eerste toegangskaartjes kopen en genieten van de snelle, hoge en flitsende attracties. Gelukkig bleef de voorspelde regen uit. Naar schatting 50.000 bezoekers zorgden voor een drukke openingsavond.

KermisTV op Omroep Brabant - Ook dit jaar zend Omroep Brabant weer KermisTV uit. Dagelijks is op Omroep Brabant TV ná Brabant nieuws een programma te zien met flitsende beelden van de Tilburgse Kermis. KermisTV laat gebeurtenissen op de kermis zien, variërend van een bezoek aan het pannenkoekenhuis tot de draaimolen, van de officële opening tot de Roze Maandag. KermisTV op Omroep Brabant is van zaterdag 19 juli tot en met maandag 28 juli.

Veiling grootste suikerspin - Donderdag 24 juli om 17:00 uur start exploitant Micky Leijdekkers met de poging om in het Guiness Book of Records te komen. Op een vlaggenmast maakt hij de grootste suikerspin ooit. Deze unieke suikerspin wordt om 18.00 uur geveild. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Kika. Wilt u een donatie doen aan KiKa? Het is mogelijk een bedrag te schenken, maar u kunt ook de mascotte van KiKa, de KiKabeer, aanschaffen. Deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden en zijn te koop voor 6,95 euro per stuk. Uw donatie kunt u storten op bankrekeningnummer 47.49.66.429 (ABN AMRO), t.n.v. KiKa fonds.

KermisMis - Zondag houdt aalmoezenier Bernard van Welzenes om 11.00 uur een KermisMis in het Variétédorp aan de Spoorlaan. Iedereen is welkom tijdens deze mis. Het is een traditie die sinds een paar jaar weer terug is op de kermis.

Bron : Persbericht : Gemeente Tilburg

Terug