www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

24 juli 2008

Zon en drukte op kermisdinsdag

Dinsdag 22 juli

Rustige nacht - Roze maandag is de drukste dag van de kermis, maar toch spraken de hulpdiensten over een bijzondere rustige avond. Er werden slechts vijf aanhoudingen verricht.

Gehandicaptenmiddag - Dinsdagmiddag is gehandicaptenmiddag. Ongeveer 550 gehandicapten (zowel geestelijk als lichamelijk) namen een kijkje op de kermis. Zij werden door ongeveer 500 vrijwilligers begeleid en dankzij de medewerking van bijna zestig exploitanten konden de gehandicapten gratis meedraaien in de attracties.

Veiling grootste suikerspin - Donderdag 24 juli om 17:00 uur start exploitant Micky Leijdekkers met de poging om in het Guiness Book of Records te komen. Op een vlaggenmast maakt hij de grootste suikerspin ooit. Deze unieke suikerspin wordt om 18.00 uur geveild. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Kika. Wilt u een donatie doen aan KiKa? Het is mogelijk een bedrag te schenken, maar u kunt ook de mascotte van KiKa, de KiKabeer, aanschaffen. Deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden en zijn te koop voor 6,95 euro per stuk. Uw donatie kunt u storten op bankrekeningnummer 47.49.66.429 (ABN AMRO), t.n.v. KiKa fonds.

Gisteravond trokken tussen 18.30 uur en 22.00 uur allerlei verrassende acts, artiesten en groepen over het hele kermisterrein. En dat zijn er een stuk meer dan vorig jaar. De theatermakers wandelen al spelend over het kermisterrein. Het festival eindigt feestelijk in een grote finale bij het Variétédorp. Het straattheater wordt mogelijk gemaakt door Its Magic Promotions en de gemeente Tilburg.

Kindermiddag - Morgenmiddag om 14.00 uur start de kindermiddag bij het Variétédorp. Het thema voor dit jaar is jungle. Kinderen die verkleed gaan binnen dit thema kunnen meedoen aan een modeshow op een echte catwalk. Zij maken kans op een van de vele leuke prijzen. Voor en na de modeshow zijn er diverse acts en optredens van artiesten. Inschrijven voor deze wedstrijd kan bij het Variétédorp vanaf 13.30 uur. Daarna is om 15.00 uur de prijsuitreiking voor de best verklede kinderen. De eerste prijs is een familieabonnement op Bobbejaanland, de tweede prijs is een dagkaart van Bobbejaanland voor maximaal 4 personen en de derde prijs is een junglepakket. Tijdens de kindermiddag worden er junglehoedjes verstopt bij de verschillende kinderattracties. Enkele hoedjes zijn een familieabonnement op Bobbejaanland waard. Er moet dan wel een kaartje met de tekst ´gewonnen´ aan hangen.

Bron : persbericht : Gemeente Tilburg

Terug