www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

26 juli 2008

Zomerkermis groter, spectaculaider en gevarieerder dan ooit !

Van vrijdag 8 augustus t/m zondag 17 augustus 2008 kunt u weer genieten van de Zwolse Zomerkermis in de binnenstad van Zwolle. Het kermisparcours heeft ruim 40 attracties en loopt vanaf het Grote Kerkplein, via de Grote Markt en Melkmarkt en mondt uit bij het Rodetorenplein. Het belooft een spectaculaire en veelzijdige kermis te worden. De organisatie, die de aankomende vijf jaar in handen is van de gemeente Zwolle, heeft haar best gedaan om een gevarieerde kermis op te zetten met voor ieder wat wils.

NIeuwe attracties - Naast de botsauto's en draaimolens is de gemeente er dit jaar in geslaagd een flink aantal nieuwe attracties neer te zetten. Zo kunt u genieten van het splinternieuwe funhouse 'New York Ė New York'. In dit vier etage tellende labyrint komt u de meest avontuurlijke obstakels tegen, zoals lopende banden, bewegende trappen, glijbanen, schuivende vloeren en draaiende tonnen.

Publiekstrekkers - Een andere publiekstrekker is de Wilde Muis. Een achtbaan voor de hele familie met een duizelingwekkende snelheid en draaiende bakjes. Een attractie voor de ware sensatieliefhebber! Wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan kunt u er ook voor kiezen om plaats te nemen in het veertig meter hoge reuzenrad. Hierin kunt u genieten van een geweldig uitzicht over de historische binnenstad van Zwolle en ver daarbuiten.

Kermiskrant en kermiswebsite - In de week voorafgaand aan de kermis wordt de kermiskrant verspreid in Zwolle en omgeving. Daarnaast kunt u ook terecht op de speciale kermispagina van de gemeente Zwolle. (zie www.zomerkermis.zwolle.nl

Bron : Overgenomen met officiŽle toestemming : Gemeente Zwolle

Terug