www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

6 augustus 2008

Terror Jaap wordt bekogeld met taart

Foto Ton van de Meulenhof

4 augustus - VELDHOVEN - De kermis in Zeelst heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als synoniem voor volle terrassen rondom de verschillende cafés in het Veldhovense kerkdorp.

Editie 2008 is daar tot nu toe geen uitzondering op.

Sterker nog, door het programmeren van een publiekstrekker op de vrijdagavond trok deze eerste kermisdag meer publiek dan voorheen. Reden voor de grote belangstelling was Terror Jaap, winnaar van de tv reality soap 'De Gouden Kooi'.

Voordat het veelal jeugdige publiek slagroomtaarten á vijf euro per stuk tegen Terror Jaap mocht gooien en hij daarna met schaars geklede dames het bubbelbad instapte, trok de kersverse BN'er met zijn camerateam rond de aanwezige kermisattracties.

Daar ging hij plichtmatig met het aanwezige publiek op de foto en greep de regisseur van zijn nieuwe programma elke gelegenheid aan om vulling te krijgen voor Terror Jaaps talkshow. Erg diepgaand zal die waarschijnlijk niet worden, afgaande op de opname die werd gemaakt van Terror Jaap op de kinderdraaimolen.

Kermiszaterdag bood een vertrouwd beeld in de kom van Zeelst. Op de splitsing Heuvel en Kruisstraat zorgde het uitgaanspubliek 's avonds voor een gezellige drukte.

Bron, overgenomen met officiële toesteming : Eindhovens Dagblad
.

Terug