www.hullygully.nl

WWW.HULLYGULLY.NL

WWW.HULLYGULLY.NL NIEUWS

9 augustus 2008

Carolina Dijkhuizen in Nederlandse horrorfilm

8 augustus 2008 10:34 - AMSTERDAM - Carolina Dijkhuizen, Levi van Kempen, Joris Putman en Anouk van Kooijk spelen de hoofdrollen in de horrorfilm 'Eddie the movie'.

Dat heeft Walibi World, waar vanaf zondag de opnamen plaatsvinden, vrijdag bekendgemaakt. Wie de rol speelt van de duivelse clown die vier tieners in een pretpark de stuipen op het lijf jaagt, wordt vooralsnog geheimgehouden.

Regie - Vorige week werd al bekend dat in de Nederlandse productie bijrollen zijn weggelegd voor onder anderen Bonnie St. Claire, Antje Monteiro, Tony Neef en Ben Cramer. De regie van de griezelfilm is in handen van Dennis Bots, van wie in oktober de jeugdfilm 'Anubis en het pad der zeven zonden' in première gaat.

Dijkhuizen is vooral bekend als zangeres en musicalster. Zo speelde ze hoofdrollen in de musicals 'Aïda' en 'The lion king'. Putman en Van Kempen maakten naam als soapies, in respectievelijk Goede Tijden Slechte Tijden en ONM. Van Kooijk zingt, dans en acteert. Ze was onder meer te zien in de musical 'Copacabana'.

'Eddie the movie' gaat dit najaar in première. De film zal niet in de bioscoop te zien zijn, maar via een andere weg worden vertoond. Details over de wijze van distributie worden later vrijgegeven.

Bron overgenomen met officiële toestemming www.nu.nl
.

Terug