www.hullygully.nl

 

30 September 2012

Derde giraffe verrassend vroeg in Gaiazoo

Derde giraffe verrassend vroeg in GaiaZOO

Woensdag 19 september werden de giraffeverzorgers van GaiaZOO verrast toen ze bij binnenkomst van de stal een levendige, pasgeboren giraffe in de ogen konden kijken. Het kleintje werd namelijk pas over een maand verwacht. Gelukkig staat de nieuweling stevig op z’n lange poten en heeft het jong ook al goed gedronken bij moeder Eura. Het is de derde giraffe die dit jaar in GaiaZOO geboren is. In totaal is nu een recordaantal van negen Rothschild giraffen te bewonderen in de Zuid-Limburgse dierentuin. Je kunt het jong op stal komen bewonderen. De nieuwste telg is een mannetje

Bron : Gaia Zoo

29 September 2012

Weert 28 september tot 3 oktober 2012

Inmiddels is de kermis in Weert weer van start gegaan. Een van de laatste grote stratenkermissen van seizoen 2012 in Limburg. De voor de kermis betrekkelijk lage ritprijzen en het Unieke attractie aanbod maken deze kermis bijzonder populair in deze regio, en maken een bezoek aan dit evenement meer dan waard

Bron : Nieuwsbrief Fango Kermisfoto

28 September 2012

Interactive dinosaur zone planned for Carowinds

Carowinds theme park has unveiled plans for a new spring attraction.

Dinosaurs Alive! will span five acres at the North Carolina park and feature 32 life-size animatronic dinosaurs. It will also feature a sand pit for budding paleontologists

Bron : Interpark

27 September 2012

Tatoeage geeft levenslang gratis entree tot Halloween Fright Nights

BIDDINGHUIZEN, 26 september 2012 - Op vrijdag 12 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 12e keer los in Walibi Holland. Bij de grootste fans van Halloween Fright Nights wordt een tatoeage van Eddie de Clown, het hoofdcharacter van de Fright Nights 2012, gezet. Daarmee krijgen de fans levenslang gratis entree tot het horrorevent.

Henk Schiffmacher - Eddie de Clown roept al zijn fans op om hun meest creatieve bijdrage, waaruit blijkt hoe grote fan zij zijn van Halloween Fright Nights en Eddie de Clown, naar hem toe te sturen. Bij de grootste fans wordt een tatoeage gezet van Eddie de Clown. De tatoeage wordt tijdens de premiere van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober gezet door Nederlands bekendste tatoezetter: Henk Schiffmacher. Met de tatoeage zijn de fans niet alleen hun leven lang verbonden aan Eddie de Clown, maar ook aan Halloween Fright Nights.

Never Celebrate Again! - Dit jaar staat Halloween Fright Nights volledig in het thema 'Never Celebrate Again'. Eddie de Clown neemt wraak op de feestdagen, op een afschuwelijke en wrede manier neemt hij afscheid van de kerstman en zegt hij daag tegen sinterklaas. Na deze weerzinwekkende Halloween Fright Nights zijn de feestdagen nooit meer hetzelfde. Dit thema komt onder andere naar voren in het nieuwe Haunted House die dit jaar wordt geopend: 'Haunted Holidays'. Daarnaast pakt Walibi Holland ook dit jaar weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones, Haunted Houses en Horrorshows.

Algemene informatie - Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.

Meer informatie is te vinden op: www.frightnights.nl.

Bron : Walibi Holland

26 September 2012

Nieuwe achtbaan Toverland

Op zaterdag 29 september opent Attractiepark Toverland officieel de nieuwe magische achtbaan: de Wervelwind . Dit is swerelds enige achtbaan met draaiende coaches en onride muziek.

De wervelwind ligt in het nieuwe themagebied: de Magische Vallei. Aan het opvallende stationsgebouw van de achtbaan is duidelijk te zien dat hier een magische wind waait. Ook in het station hangt een betoverende sfeer. Vanuit een dicht bladerdek dalen honderden druppellichtjes neer op de vertrekkende trein. Volgens Pieter Cornelis, directeur strategie & ontwikkeling , is de wervelwind veel meer dan een gewone achtbaan. We hebben extra grote wielen gebruikt waardoor de trein heerlijk soepel door de baan glijdt. De thematisering en onride muziek zorgen daarbij voor een prachtige totaalbeleving. Door de draaiende coaches is bovendien elke rit anders. De wervelwind is als een betoverende wals die je steeds opnieuw wilt dansen.

Specificaties - De achtbaan is gebouwd door attractiebouwer Mack GmbH in het Zwarte Woud. Wereldwijd is dit de eerste spinning coaster met muziek in de trein. De wervelwind is 21 meter hoog en 500 meter lang en bereikt een topsnelheid van circa 70 km per uur. Er kunnen twee treinen rijden met vier coaches per trein. In elke coach nemen vier personen plaats met de ruggen tegen elkaar. Het totaal aantal berijders per trein komt daarmee op zestien. De rit duurt 92 seconden; de maximale capaciteit is 790 rijders per uur. De bouwkosten bedragen 4 miljoen.

Magische Vallei - De nieuwe achtbaan wordt nu tijdelijk geopend tot 4 november. In het winterseizoen gaat de attractie weer dicht in verband met de aanleg van de rest van de Magische Vallei. Dit nieuwe themagebied wordt in april 2013 geopend voor publiek. Naast de achtbaan komt hier een volledig gethematiseerde wildwaterbaan, een restaurant en zes andere attracties. Met de totale uitbreiding wordt Toverland ongeveer anderhalf keer zo groot. Hiermee ontwikkelt Toverland zich van een indoor attractiepark naar een all weather themapark voor het hele gezin. Dit jaar werd Toverland door de leden van de ANWB uitgeroepen tot Leukste uitje van Nederland. Momenteel bezoeken jaarlijks ruim 500.000 bezoekers het park. Dit zal de komende jaren geleidelijk toenemen. Meer informatie over de Magische Vallei is te vinden op Magische Vallei

Bron : Attractiepark Toverland

25 September 2012

Fright Nights in Walibi

Walibi bereidt zich voor op de 'Fright Nights' in oktober. Echte horrortaferelen in een pretpark.

Voor meer informatie : Frightnights

24 September 2012

Kermis Venlo 2012 wederom in het centrum!

Volop plezier, vertier, sensatie en gezelligheid van 19 t/m 28 oktober 2012

In samenwerking met de Gemeente Venlo heeft de Kermis Advies Groep voor 2012 weer een prachtige kermis weten samen te stellen. De proef in 2011 om diverse attracties door het centrum te plaatsen is door velen positief ervaren waardoor er nu nog meer ruimte is gecreeerd om zo de slinger van attracties compleet te maken.

Voor het stadhuis zal het prachtige Europarad worden geplaatst om vandaar uit een prachtig zicht te krijgen op de binnenstad van Venlo.

Op de Vleesmarkt is ruimte voor de zo populaire Deca Dance en de Cyber One, maar ook de heerlijke Duitse Specialiteiten zoals reibekuchen, bradworst en andere lekkernijen zullen daar te vinden zijn.

De Nieuwe Markt alsmede de Kwartelenmarkt zal worden ingericht als familieplein met als publiekstrekker de nieuwe snelle attractie XLR8.

Onder aan de Maasboulevard is plaats voor de nog spectaculairdere over de kop gaande machines zoals de No Limit en de Move It.

Een keur van gevarieerde attracties verspreid door de stad met hier en daar gezellige terassen staan garant voor een geweldig evenement! Daarnaast zullen er nog tal van andere activiteiten worden georganiseerd zoals oa. een spectaculair vuurwerk, u komt toch ook ???

Bron : Kermis in Venlo Bron & meer informatie: www.kermisinvenlo.nl (22-09-2012)

23 September 2012

Fast Lane in Walibi Holland

Walibi Holland heeft een primeur in Nederland: Fast Lane. De Fast Lane is een mobiel reserveringssysteem voor je smartphone dat een plaats in een attractie voor je vrij houdt zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan. Zo kun je meer tidj besteden aan genieten in het park en minder aan wachten. Als je bijna aan de beurt bent krijg je een seintje op je mobiel en kun je naar de attractie lopen om zo in te stappen via de Fast Lane ingang

Bron : Walibi Holland

22 September 2012

New dates for GTI Asia China Expo 2012

The GTI Asia China Expo 2012 has been postponed from September 23-25 to December 16-18.

Bron : interpark

21 September 2012

Rene Froger in Preston Palace

Zaterdag 17 november geeft Rene Froger een spetterend optreden in Preston Palace

Het nieuwe album van Rene Froger heet Froger. De Amsterdammer had geen betere titel kunnen kiezen, want voor het eerst in zijn lange carriere verwerkte de zanger zelf zijn persoonlijke ervaringen in de liedjes. Ik was onzeker over mijn teksten. Ik vroeg me af: zitten de mensen hier wel op te wachten?

Door zijn concerten met de Toppers en tv-programmas als Effe geen cent te makken en Helemaal Heppie zou je haast vergeten dat Rene Froger in eerste instantie natuurlijk gewoon zanger is. En niet zomaar eentje. Dit belooft een spetterende avond te worden!

Bron : Preston palace

20 September 2012

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. Van vrijdag 28 september tot en met woensdag 3 oktober verandert het centrum van Weert in een groot pretpark. 140 attracties staan opgesteld op 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud. Wandel langs de 1,8 kilometer lange route en laat je verrassen. De gemeente heeft weer een mooie lijst van attracties weten te contracteren. Onder de liefhebbers staat de Weerter kermis bekend als de mooiste binnenstadkermis van Nederland. De kermis van Weert staat bovendien al jaren in de top-10 van meest bezochte evenementen in Nederland. In 2011 stond de Weerter kermis zelfs op de 4de plaats. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen dit volksfeest.

Bron : Persbericht Gemeente Weert

19 September 2012

Traditionele Haagse kermis ook dit jaar groots

Het is weer tijd voor de Haagse Malieveldkermis. Het feest voor jong en oud. Voor een ieder is er wel wat van zijn of haar gading te vinden.

Ook bij deze editie zal weer veel vermakelijkheid te vinden zijn. Hoogtepunten daarbij zijn o.a. het Fun Circus, een echt verdwaalhuis waar het vinden van de weg naar de uitgang nog een hele opgave wordt. Boem is ho en betekent op zoek naar een ander pad. Van grote hoogte naar omlaag vallen of spinnend door de bocht gaan. Bij de achtbaan Spinning Coaster is het allemaal mogelijk. Een razendsnelle attractie waar de doorgewinterde kermisvierders niet omheen kunnen. Bij de Break Dance worden al ronddraaiend eveneens enorme snelheden behaald en tollen de gondeltjes daarbij ook nog eens alle kanten op om de eigen as heen. Een absolute sensatie!

Ouderwets botsen, dat kan natuurlijk ook op deze kermis weer. Rechts lekker geen voorrang geven en botsen tot je een ons weegt. De politie zal je ook dit jaar niet bekeuren.

Ook voor de kleintjes is er volop keuze. Uiteraard zal de Draaimolen voor hen haar rondjes draaien. Een echte kermis kan nu eenmaal niet zonder. Bij de Vliegtuigmolen kunnen de kids als echte astronauten op ruimtereis. Lekker springen en acrobatische capriolen uithalen bij de Trampoline of op jungle avontuur bij de Buggy dat wordt nog moeilijk kiezen

Natuurlijk zijn de vertrouwde lekkernijen weer volop te krijgen. Een oliebol of krentenbol, zakje nougat of heerlijke zuurstok, churros of lekker romig ijs. De keuze is enorm. Waag je liever een gokje, pas dan maar op. Voor je het weet heb je je handen vol met de meest fraaie prijzen.

De kermis in Den Haag zal ook dit jaar weer een groot feest zijn waar iedereen van harte welkom is. Jij komt toch ook!!

Bron : Kermis Den Haag

18 September 2012

Stem op GaiaZoo

Stem GaiaZOO tot favoriet

Vorig jaar werd GaiaZOO mede dankzij jou tot de gelukkige winnaar van alle vier de 'Zoo Awards' gekroond. Ook dit jaar kun jij GaiaZOO weer tot jouw favoriete dierentuin stemmen. GaiaZOO maakt kans op de volgende vier 'Zoo Awards':

Overall Zoo Award

Dieren Award'

Natuur & Educatie Award

'Kindvriendelijkheid Award

Vind jij dat GaiaZOO deze Award(s) verdient? Breng dan nu je stem uit door hier te klikken.

Bron : Gaiazoo

17 September 2012

New York New York waar spektakelstuk

Patrick van Raay stond al verschillende keren met zijn oliebollenkraam op de Veghelse kermis. Dit jaar staat hij er ook met de attractie New York, New York. Het is een groot funhouse, zegt de kermisexploitant.

Van Raay kijkt er naar uit om weer in Veghel te staan. Dit is altijd een erg goede kermis. Alle attracties staan hier dicht op elkaar. Dat maakt het zo gezellig. Met de New York, New York hoopt Van Raay jong en oud te amuseren. Zelf vergelijkt hij zijn attractie met het oude bekende Luna Park. Alleen is de New York, New York met vier etages een stuk groter. Dit houdt in: hogere glijbanen, meer lopende banden en andere grotere hinderissen. Een waar spektakelstuk dus.

Vuurwerk - Verder kijkt de exploitant al met een schuin oog naar het weerbericht van aankomend weekend. Iedereen heeft het over de crisis, maar voor een kermisexploitant is het weer misschien nog wel belangrijker. Van Raay legt uit dat de jeugd vandaag de dag met acht euro naar de kermis komt, terwijl dit vijf jaar geleden nog tien euro was. Maar als het regent, blijven de mensen thuis. Dan heb je helemaal geen inkomen. Maar daar wil hij niet aan denken. Veghel herinnert mij altijd aan het mooie vuurwerk op de laatste dag. Hopelijk kunnen we hier dit jaar weer van genieten.

Bron : Kliknieuws

16 September 2012

Mack celebrates 230 years of innovation

As a family business, Mack Rides is proud to look back on a 230-year-old history and is today one of the market leaders for the development and construction of amusement park attractions.

Bron : Interpark

15 September 2012

Legoland Malaysia

Asia's first Legoland park and the first international theme park in Malaysia will open its doors in the heart of the Iskandar leisure development today (September 15).

Bron : Interpark

14 September 2012

Miniscooter Snoeren

Fam. Snoeren presenteert zijn nieuwe aanwinst de Mini Scooter. De attractie zal opgehaald worden en na werkzaamheden verschijnen op de kermis.

13September 2012

Spookhuis Sipkema

Exploitant Sipkema presenteert voor 2013 het spookhuis Geister Villa. Dit betekent voor Nederland in het komend seizoen twee spookhuizen er bij daar ook J. Rooze met een spookhuis op reis zal gaan.

12 September 2012

De kermis in Wijchen is er een van hoog niveau 15 t/m 18 september 2012

Ook dit jaar is de kermis van Wijchen weer het grote volksfeest van plezier en pret voor jong en oud. Opnieuw staat een keur aan de meest fraaie attracties opgesteld op de vertrouwde locaties. Wederom zullen enkele geheel nieuwe attracties naar Wijchen afreizen.

Wat te denken van de Inversion XXL. Een enorme mast waar een tweede mast aan vastzit. Deze draait als een grote propellor in de rondte terwijl gondeltjes die aan een van de mastzijdes zitten hun eigen ritme volgen. Uiteraard kunnen ook deze om hun eigen as draaien. Daarmee is de garantie voor een adembenemende vlucht in huis gehaald. Natuurlijk zijn ook attracties als de Breakdance, Polyp of Autoscooter weer van de partij. In de Rue de Paris kunt u weer heerlijk verdwalen en zijn er dit jaar nog meer, verrassend leuke watereffecten aan toegevoegd.

Bij het Boobytrap Hotel is het ook al een doldwaze boel en moeten vele wiebelbruggen, draaitonnen, lopende banden en andere obstakels worden overwonnen bij de zoektocht naar de uitgang. Typisch iets voor avontuurlijk ingestelde bezoekers. Bij de jumper draaien een serie armen met gondeltjes aan de uiteinden in het rond. Met bijna angstaanjagend gesis worden plots de armen omhooggedrukt en tollen de passagiers met stoeltjes en al steeds weer een andere kant op. Plezier en pret voor het hele gezin dus!!

De jongere kermisvierders kunnen hun hart ophalen aan de vele attracties die er voor hen aanwezig zijn. De Draaimolen, Ponyrijden, Mini Cars, Captain Hooks Droomreis, de Walking Waterballs en zelfs een Kinder/Familieachtbaan; ze zijn er allemaal.

Uiteraard valt er volop te genieten van de vele vormen van kermislekkernijen die te verkrijgen zijn en waagt u liever een gokje, pas dan maar op voor u het weet ben je de winnaar van alweer zon prachtige prijs.

De kermis in Wijchen is een groot feest. U bent allen van harte welkom!!!

Bron : Kermis wijchen

11 September 2012

Euro Attractions Show 2012

Van 9 tot en met 11 oktober vind de jaarlijkse Euro Attractions Show plaats. Dit jaar wordt deze beurs op het gebied van attracties gehouden in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Bron : Euro Attractions Show - EAS.

10 september 2012

Kids for free 4 nachten bij Preston Palace

Jonge gezinnen, opa en oma opgelet! Nu is het tijd om te genieten met de kinderen! Profiteer van de Kids for Free weken van Preston Palace. Nu tijdelijk met gratis beer! Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de speciale Kids for free midweek arrangementen.

Bron : Preston Palace

9 september 2012

Rotterdam Zuid krijgt eigen pretpark

ROTTERDAM - De AVR-verbrandingsoven op Rotterdam-Zuid wordt door de Overijsselse ondernemer Hennie van der Most voor 10 tot 15 miljoen euro omgetoverd tot pretpark Speelstad Rotterdam. Dat maakte hij vrijdagmiddag bekend op het terrein van de voormalige afvalverbrandingsoven. Van der Most staat bekend als ondernemer die grote bedrijfsgebouwen opkoopt om er iets nieuws in te beginnen, vaak in de recreatiesfeer. Zo kocht hij in de jaren 90 de Duitse kerncentrale Kalkar op om er pretpark Wunderland op te zetten. Inmiddels bezit hij bijna 15 bedrijven. Speelstad Rotterdam moet in 2014 open. Op het terrein komen zowel binnen als buiten allerlei attracties voor de hele familie. Welke dat precies zijn, weet hij nog niet. Hij denkt onder meer aan een kleine achtbaan, draaimolens en botsauto's. Een deel van de attracties heeft hij nog op voorraad liggen.

Speelstad Oranje - Volgens de ondernemer wordt de Rotterdamse attractie vergelijkbaar met Speelstad Oranje, het indoorpretpark van Van der Most in Drenthe. De entreeprijs zal rond de 20 euro liggen. Voor de gemeente Rotterdam komt het goed uit dat de kathedraal, zoals de oven in de volksmond wordt genoemd, een nieuwe bestemming krijgt. Rotterdam-Zuid is al jaren een probleemgebied. Met het Nationaal Programma Kwaliteitssprong Zuid willen onder anderen de gemeente en de Rijksoverheid het gebied er weer bovenop helpen.

Parkeerterrein

Op het terrein, 25.000 vierkante meter groot, komt een parkeerplaats voor 600 auto's. Verkeersproblemen naar de Speelstad verwacht verantwoordelijk wethouder Hamit Karakus niet direct. ''En als die er zijn, gaan we die met elkaar oplossen'', aldus Karakus. Van der Most denkt dat hij zelf een tot twee dagen per week bij de verbouwing aanwezig is. In principe blijven alle gebouwen op het terrein staan. Wel moet er asbest worden verwijderd, maar daar verwacht de ondernemer geen problemen mee. De miljoenen die voor de verbouwing nodig zijn, betaalt Van der Most uit eigen zak.

Bron : www.nu.nl

8 september 2012

Paradisco terug op de kermis

Op de kermis van Gierle presenteert de familie Surkol hun laatste aanwinst en wel de Paradisco Bidule.

Bron : Alain Andries

7 september 2012

Autoscooter Kermis Reusel

Van 8 tot en met 11 september is het kermis in Reusel. Traditioneel was in Reusel de Disco Scooter te vinden. Dit jaar zal de Cyber Cars Autoscooter van de Gebr. Regter present zijn op deze gezellige Brabantse kermis.

Bron : Gemeente Reusel-de Mierden

6 september 2012

Rupsbaan Damen

De rupsbaan van exploitant Eijkemans is weer terug op de kermis met een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar is de familie Damen uit Zoelen.

5 september 2012

Wijziging kermis Reusel 2012 /

De cakewalk van J. Reemer zal niet op de kermis van Reusel verschijnen omdat deze komend weekend op de kermis van Volendam staat. In plaats van de Cakewalk zal exploitant F. Dauphin naar Reusel komen met funhouse 'Walking Street".

Bron : Gemeente Reusel-De Mierden

4 september 2012

Fanweekend Randy & Rosie in Slagharen

De wasberen Randy & Rosie van Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseren op 8 en 9 september een fanweekend. Deze levensgrote knuffeldieren en mascottes van het attractiepark worden elk jaar populairder en zullen deze dagen heel bijzonder maken voor hun fans.

Randy & Rosie wonen inmiddels al weer 4 jaar in de molen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ze begroeten ochtends de gasten, hebben hun eigen shows & parades en ze maken bijna elke dag spannende avonturen mee op het attractiepark. Ze zijn inmiddels helemaal thuis in Slagharen en willen dat graag met de kleine gasten op het park vieren.

Het fanweekend is vol gepland met leuke activiteiten. Zo is er een exclusieve Meet & Greet voor de fans, kunnen parkbezoekers mee op avontuur als echte ontdekkingsreizigers en zullen ze alle favoriete plekken van Randy & Rosie leren kennen in het park.

Reden genoeg om het fanweekend samen met Randy & Rosie te vieren op het park! Meer informatie is te vinden op www.slagharen.com

Bron : Persbericht Attractie- en vakantiepark Slagharen

3 september 2012

Toverland nieuwe hoofdsponsor Roda JC

Attractiepark Toverland is dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor en shirtsponsor van Roda JC.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II werd Toverland aan Roda JC gepresenteerd.

Bron : Attractiepark Toverland

2 september 2012

Convoy Hommersom

De Convoybaan van Dhr. K. Snoeren is van eigenaar veranderd. De nieuwe eigenaar is J. Hommersom.

1 september 2012

Slagharen voor het eerst tijden kerst open

In de weekenden van december 2012 en in de eerste week van de Kerstvakantie opent Slagharen haar attractie- en vakantiepark. Het park is daarmee voor het eerst in haar geschiedenis ook tijdens de Kerstdagen geopend.

Eerder werd afgezien van een winteropenstelling, vanwege de bouw van nieuwe attracties. Nu over de planning van de nieuwe attracties meer bekend is, kan de bouw in januari starten.

Tijdens Winter Slagharen heeft het park een uitgebreid en spectaculair winterprogramma. Niet alleen komt de Kerstman met zijn arrenslee en is er een Winter parade met internationale artiesten, het management heeft ook besloten om een langlaufbaan toe te voegen aan het assortiment. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een spectaculair Winter circus, Shows, de attracties en diverse gezellige kerststalletjes met winterse lekkernijen.

Naast de openstelling voor individuele bezoekers richt Attractie- & Vakantiepark Slagharen zich in december ook op groepen en de zakelijke markt. De gethematiseerde locaties zijn helemaal in winterse stijl aangekleed en bieden daardoor gelegenheid voor een familie- of personeelsfeest, een kerstborrel of eindejaarsevenement. Voor meer informatie over Winter Slagharen ga naar www.slagharen.com/winter-slagharen

Grote evenementen in september, oktober en november - Voorafgaand aan Winter Slagharen zal in september het Randy & Rosie Fanweekend en het NK Hoefsmeden in Slagharen plaatsvinden en in oktober het Sesamstraat Festijn. In de herfst is de 8ste editie van de vierweek durende Miracle of Lights. Voor meer informatie over deze evenementen, ga naar www.slagharen.com/events

Bron : Attractiepark Slagharen

Meer nieuws in Nieuwsarchief